• Dorn terápia

  Dorn terápia

  A Dorn terápia egy hatékony, biztonságos, kézzel végzett módszer, amely a testben lévő elmozdulásokat (gerinc, nyakcsigolyák, ízületek) segít korrigálni.

  Tovább
 • Breuss masszázs

  Breuss masszázs

  A Breuss masszázs egy gyengéd, gerincen végzett masszázs, mely ...

  Tovább
 • Integrált manuálterápia

  Integrált manuálterápia

  Tartás problémák, hátfájdalom, lumbágó? Ízületi fájdalom? Nyaki panaszok, gerincsérv? A megoldás: INTEGRÁLT MANUÁLTERÁPIA, egy komplex masszázskezelés ami az első alkalommal már jelentős javulást mutat.

  Tovább
 • Komplex masszázskezelések

  Komplex masszázskezelések

  Komplex masszázsterápia a fájdalom enyhítésére, vagy akár megszünésére! Szabadulj meg a letapadásokatól, a csomóktól és a kisugárzó idegi fájdalomtól! Gyógymasszázs, manuálterápia, Köpölyözés, Flossing terápia, kinezio tape, triggerpont terápia stb

 • Gyógymasszázs

  Gyógymasszázs

  Ha már azt érzed hogy mindenütt fáj!

 • LPG - Lipomasszázs

  LPG - Lipomasszázs

  Alakformálás - Feszesítés - Narancsbőr kezelése

 • Kavitációs ultrahangos kezelés

  Kavitációs ultrahangos kezelés

  Szabadulj meg a centiktől!

 • AJÁNDÉKUTALVÁNY akár ONLINE!

  AJÁNDÉKUTALVÁNY akár ONLINE!

  Adni legszebb dolgog a világon!

Integrált Manuálterápia

Speciális ősi gyógytechnika

A történelem kezdetén minden népcsoportnál megtalálhatóak voltak a csontok helyrerakását célzó kézmozdulatok, speciális fogások, melyek a gerinccel, végtagokkal kapcsolatos panaszokat, fájdalmat szüntették meg, vagy legalábbis enyhítették. Az évszázadok során a technikai kivitelezés egyre finomodott és sokféle irányzat alakult ki.

Ez egy komplex módszer, amelynek technikai alapja az állapotfelmérés, a mozgásblokkok lokalizálása és megfelelő csoportba sorolása, valamint a felismert elváltozásra adott lokális és összetett kezelés speciális fogásokkal. A kezelés célja a funkcionális ízületi blokk megszüntetése, a következtében kialakuló fájdalom mérséklése, megszüntetése, izomtónus helyreállítása, letapadt, beszűkült inak felszabadítása, normál ízületi mozgás helyreállítása, mozgásbeszűkülések megszüntetése.

Sikeres blokkoldás eredményeként 2-3 nap alatt megszűnik a fájdalom és a mozgáskorlátozottság. A kezelés utáni napon az eredeti fájdalmat izomláz szerű fájdalom válthatja fel. Visszatér a mozgásterjedelem, megszűnik a duzzanat, fájdalom, keringési zavar. Visszatér az ízületre jellemző ízületi játék, az ízület passzív mozgatása már nem jár fájdalommal.

Visszatérő blokkok esetén hetente ajánlatos ismételni, ameddig a panaszok fennállnak. Akár 4-12 hét is lehet.

Kapcsolat

"MasszázsCegléd"

Földesi István

Masszázs- és Manuálterapeuta

Dorn Terapeuta

Gyógymasszőr - Testkezelő 

Kinezio tape terapeuta

Thaimasszőr

Tel: +36-70/384-7562

Nyitva tartás: Hetfő - Péntek bejelentkezés alapján.
Szombat, vasárnap: Zárva

Cím: Cegléd, Csengettyűs utca 6.

E-mail: istvan.foldesi88@gmail.com

Facebook